Hold musen over        for yderligere info

Chicken Out – the great eggscape

Vektorillustrering til iOS spil

 

Brief

Artball Studio, ejet af CPH Cloud Company, er et ungt spilfirma, der har udviklet platformsspillet Chicken Out til iOS.

 

Min rolle

Jeg har stået for, at designe alle in-game elementer til spillet, herunder bl. a. karakterer, baggrundsgrafikker, forhindringsobjekter etc. Desuden har jeg været med inde over design af UI og diverse SoMe marketing materialer.

 

Fremgang og overvejelser

Da projektet startede, eksisterede der ikke andet, end en rasteriseret skitse af en kylling. Dvs. at alt materiale skulle laves fra bunden, og meget af det skulle kunne fungere på både digitale og trykte medier.  Derfor var vektor oplagt til at skabe både UI og spilgrafik.

Roomioo SoMe banner

Samkopieringsprojekt

 

Brief

Roomioo er en nyopstartet portal, der samler møbler og indretningsartikler, fra mange forskellige forhandlere, ét sted.

De skulle bruge et banner, som et led i deres markedsføring på sociale medier. Kunden fortalte, at de gerne ville have en person med en computer inkorporeret sammen med en masse produkter.

 

Min rolle

Da der ikke blev stillet fotos til rådighed, har jeg selv indsamlet al det materiale der skulle bruges. Derefter har jeg stået for konceptudvikling, samt redigering/samkopiering.

 

Fremgang og overvejelser

Roomioos primære målgruppe findes i det kvindelige segment. Derfor valgte jeg et billede af en kvindelig model.  Hun er fritlagt og placeret i et tungt retoucheret rum.

Konceptet går på, at der sidder en person i et tomt rum, og finder alt hvad hun skal bruge til sin indretning via roomioo. Derfor har jeg forsøgt, at give møblerne et digitalt/hologram lignende udtryk. For at komme frem til det endelige resultat, har jeg anvendt følgende teknikker i Photoshop:

– Fritlægning med lagmasker

– Korrigering af farver, lys og skygge med justeringslag

– Stempelkloning til retouchering af rummet og andre ’fejl’

– Hologrameffekt med channel separation og blending modes